Wed01162019

Azurirano09:21:02 PM GMT

Back SPORT SPORT ODBOJKA: Pobednički niz Borca

ODBOJKA: Pobednički niz Borca

  • PDF

Od pocetka meča protiv Dunav Voleja, Borac je silovito krenuo, grešaka gotovo i da nije bilo, vođstvo se samo uvećavalo i ubrzo Borac je poveo sa 1:0 u setovima. Drugi set, a potom i treći, nisu se mnogo razlikovali od prvog. Sigurna igra u odbrani i u napadu, gotovo bez greške, sve je što je bilo potrebno Starčevcima da iz ove utakmice izađu kao pobednici.

Gostovanje u Kleku donelo je duel petoplasirane ekipe Kleka i četvrtoplasiranog Borca. Utakmica je počela odlicnom serijom domaćina koji je ubrzo poveo sa 6:0. Konsolidovanjem redova Starčevci prave nekoliko brejk poena, smanjuju greške i do drugog predaha prelaze u vođstvo i sigurnom igrom prvi set privode kraju u svoju korist. U drugi set Borac kreće mnogo sigurnije. Više koncentracije u dugim nadigravanjima je dovoljno da dobiju i ovaj set. Blago opuštanje Borca u završnici trećeg seta bilo je sve što je potrebno domaćinu da na svoj konto upiše prvi osvojeni set. Četvrti sest je od početka igran poen za poen, ni jedna ekipa nije uspela da napravi prednost do same završnice. Starčevci su imali više kocentracije i utakmicu privode kraju i upisuju nova tri boda na svoj konto.

Starčevci su u 19. kolu ugostili Železničar iz Beograda. Prva dva seta domaćini rešavaju u svoju korist. Da gosti iz Beograda nisu došli sa belom zastavom pokazali su u trećem setu koji sigurnom igrom tokom celog seta privode kraju u svoju korist. Tokom 4. seta ni jedna ekipa nije uspevala da napravi vođstvo vece od dva poena. Smenjivale su se set lopte Železničara i meč lopte Borca, a domaćin uspeva da osvoji set u kome se brojalo do 33 i tako stavi tačku na ovu uzbudljivu utakmicu.

Naredno kolo donelo je gostovanje u Mladenovcu. Borac je otišao kao veliki favorit i od početka utakmice domaćinu je stavio do znanja ko će voditi glavnu reč na meču. Prvi, zatim i drugi set Borac rešava u svoju korist veoma lako. U treći set Starčevci kreću furiozno, iako je domaćin poboljšao igru i bio veoma jak protivnik u ovom setu pobednik se nije dovodio u pitanje.
Do kraja prvenstva ostale su još dve utakmice - protiv Bukovica Puteva iz Ivanjice i OK Smedereva.

ARHIVA: BROJ 242

ARHIVA: BROJ 241

ARHIVA: BROJ 240

ARHIVA: BROJ 239

ARHIVA: BROJ 238