Sat03232019

Azurirano01:26:52 PM GMT

Back SPORT SPORT RAGBI: Istorija RK Borac

RAGBI: Istorija RK Borac

  • PDF

U narednim brojevima naših novina podsetićemo, na to kako je nastao Ragbi klub Borac, kako je radio i najavićemo kako će u buduće raditi.

Ragbi u Starčevu ima veoma dugu tradiciju. U poslednje vreme s mnogo uspeha vraćamo ovaj sport tamo gde mu je i mesto i to pravo u centar zbivanja. Već je deset godina kako okupljamo svoje prijatelje i vrsne sportiste, nekada vrhunske ragbiste a sada čuvare tradicije, da mladom naraštaju na pravi način predstavimo ovaj sport. Da je ragbi popularan u našem mestu pokazuje interesovanje kao i sami posetioci na našem Opštniskom stadionu kada mi, u okviru Dana druženja, organizujemo ragbi turnir gde u goste pozivamo ragbi klubove iz Beograda, Niša, Kruševca, Pančeva, Zenice, Kaknja i drugih gradova iz zemlje i inostranstva.

A evo i onih najnovijih vesti: u subotu 2. februara, Ragbi klub Borac - veterani je Domu kulture (u lovačkom klubu) organizovao veteransku večeru za igrače kluba kao i zvanice iz Niša, Beograda, Pančeva i sve one koji su nam pomogli i pomažu kako bi klub mogao da funkcioniše.

ARHIVA: BROJ 241

ARHIVA: BROJ 240

ARHIVA: BROJ 239

ARHIVA: BROJ 238

ARHIVA: BROJ 237