Tue06182019

Azurirano01:26:52 PM GMT

Back SPORT SPORT STONI TENIS Godišnjica kluba:

STONI TENIS Godišnjica kluba:

  • PDF

Stonoteniski klub Neolit iz Starčeva je na državni praznik Sretenje proslavio svoj prvi rođendan. Rođendan je proslavljen sportski uz turnir koji je počeo oko podneva i trajao do večernjih časova. Od dvadestak igrača su formirane četiri grupe u kojima se igrao liga sistem, svako sa svakim. Igralo se na tri dobijena seta. Najboljih dvoje iz svake grupe su nakon toga igrali nokaut fazu. U polufinalu su pored dvojice Pančevaca bila i dvojica članova starčevačkog kluba koji su nažalost sa po 3:2 izgubila od Pančevaca. Koliko su izjednačeni igrači bili dokaz je i to da su polufinalni mečevi i borba za treće mesto završeni minimalnom pobedom od 3:2.

Predsednik STK Neolit Miloš Marković je osvojio treće mesto pobedivši mlađanog sugrađanina Danila Savića, dok su se u borbi za zlatnu medalju i pehar sastali Pančevci. Veoma zanimljiv i uzbudljiv turnir a nakon toga se proslavljala najveća pobeda, Stonoteniski klub je uprkos velikim finansijskim problemima i izuzetno velikom trudu ponajviše samog predsednika Markovića uspeo da se održi i stvori mlade stonoteniske znalce od kojih jedan umalo nije pobedio u borbi za medalju svog mentora.

Iako su za tu priliku pozvani Vrščani, Uzdinci i Kačarevci, pozivu su se odazvali samo prve komšije iz pančevačkog stonoteniskog kluba.

ARHIVA: BROJ 241

ARHIVA: BROJ 240

ARHIVA: BROJ 239

ARHIVA: BROJ 238

ARHIVA: BROJ 237