Sat03232019

Azurirano01:26:52 PM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO AKTUELNO ::: DRUŠTVO HITAN SASTANAK MESNE ZAJEDNICE

HITAN SASTANAK MESNE ZAJEDNICE

  • PDF

Očuvati mir i slogu
Odmah nakon poslednjeg incidenta održan je hitan sastanak Skupštine Mesne zajednice Starčevo, kojom prilikom su doneti sledeći zaključci:

- Mesna zajednica Starčevo traži pojačano prisustvo policije radi povećanja nivoa bezbednosti u mestu, a u svetlu poslednjih negativnih dešavanja (paljenje Doma kulture, razbijanje stakala na Stadionu, napada na kuću predsednika MZ Ace Dimitrića i pljački od strane narkomana);

- Mesne zajednice južnih naselja (Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac i Ivanovo) traže da prisustvo policije u ispostavi Omoljica ne bude svedeno na prepodnevnu smenu (od 1. februara) već da ostane celodnevno i da se u tu svrhu obezbede adekvatni uslovi (automobil i drugo).

- Mesna zajednica Starčevo traži od Osnovne škole i Doma kulture da izvrše dodatnu edukaciju učenika i mladih, a u vezi sve prisutnijeg problema narkomanije i alkoholizma.

Drugi zaključak potpisale su i ostale tri mesne zajednice sa teritorije južnog dela grada Pančeva, a zaključci su upućeni Policijskoj upravi i gradonačelniku Grada Pančeva.

ARHIVA: BROJ 241

ARHIVA: BROJ 240

ARHIVA: BROJ 239

ARHIVA: BROJ 238

ARHIVA: BROJ 237