Fri10232020

Azurirano10:07:39 AM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO

AKTUELNO ::: DRUŠTVO

Iz matičnih knjiga

  • PDF

left(maj i jun 2013.)

Rođeni:

Mihajlović Dušan; Filipović Marta; Popadić Dunja; Munćan Arijana; Stojković Lazar; Kozačenkov Milica; Plavšić Strahinja; Gecin Đorđe; Samardžić Teodora; Krstevski Lazar; Stankov Nataša; Jović Sofija.

Venčani:
Nadežda Kadunić i Milivoj Živanov; Danijela Milinković i Franc Cigler; Marina Stanišić i Miloš Komnjenović; Galina Kovalenko i Željko Knežević; Elena Živkov i Nenad Gavrilov; Stana Stanojević i Miloradov Miroslav; Jasmina Vojinović i Goran Poljak; Slađana Daničić i Nenad Ratić; Andrijana Konstantinov i Vladimir Latković; Gordana Nedić i Nenad Uran; LJubica Vujanić i Dragan Brkić.

Umrli:
Jelenković Jagoda; Mladenović Dušanka; Korica Marija; Trajković Milojko; Jovanović Slavomir; Ivankov Boško; Stanković Božidar; Arsić Stanija; Stanković Leposava; Stanišić Dragoljub; Mirković Milanka; Mlađenović Dragina; Tomić Milijana.

Usporite, molimo vas!

  • PDF

U proteklih mesec dana u našem mestu su se dogodile dve teške saobraćajne nesreće od kojih jedna sa tragičnim ishodom zbog toga je potrebno da ovaj apel - usporite, molimo vas! - ponavljamo iz dana u dan kako bi ušao u svest, najpre mladih vozača da se ovakve tragedije nikada ne ponove.

NOVO U STARČEVU

  • PDF

Na mestu nekadašnje “Trgoproduktove“ samousluge a kasnije i kineske radnje, niče novi objekat. U pitanju je budući tržni centar koji će nositi naziv “Dobri“

Drugi pišu: ”Pančevac”

  • PDF

Put kroz Starčevo nije bezbedan

Odbornik u Skupštini Grada Pančeva Petar Andrejić izjavio je da će nastaviti da zahteva od Agencije za saobraćaj i ”Direkcije za izgradnju i uređenje grada” da se reše tri kritične tačke na delu puta L1 (Pančevo - Banatski Brestovac)

ODRŽANA VANREDNA SEDNICA MALIH AKCIONARA A.D. “VOJVODINA“

  • PDF

Rečeno i pitano dosta, pomaka za početak dovoljno
Zbog donošenja nove podzakonske uredbe, koja se kosi sa postojećim zakonom o privrednim društima, u Domu kulture u Starčevu 15. juna održana je četvrta vanredna sednica malih akcionara a.d “Vojvodina“

ARHIVA: BROJ 233

ARHIVA: BROJ 232

ARHIVA: BROJ 231

ARHIVA: BROJ 230

ARHIVA: BROJ 229