Thu03282024

Azurirano10:07:39 AM GMT

Back SPORT SPORT Uspesi mladih fudbalera

Uspesi mladih fudbalera

  • PDF

Takmičarska sezona 2012/13. bila je uspešna za mlađe kategorije Fudbalskog kluba Borac. Iz kadetske selekcije koju sa klupe predvodi trener Marko Perovanović, za prvi tim Borca debitovali su Nikola Stanojević, Miloš Zarić i Igor Stojčev i postali su standardni prvotimci. Sa klupe su minutažu stekli i Nemanja Ivković, Vujadin Petrović i Nikola Cvetković.

Šampionska selekcija koja je obeležila Školu fudbala (dečaci rođeni 2002. godine i mlađi) ubedljivo su završili takmičenje na prvom mestu u konkurenciji 18 klubova iz Pančeva i okoline. Predvodio ih je sa klupe trener Boško Đorđević koji je potvrdio da starčevački fudbal ima sjajnu budućnost.

Selekcija pionira osvojila je drugo mesto u ligi Fudbalskog saveza područja Pančeva, a petlići su takođe vicešampioni u ligi FSO Pančevo.

Najmlađi igrači Fudbalskog kluba  Borac (rođeni 2004. godine i mlađi) koje uspešno trenira Slobodan Orešković, ostvarili su veliki uspeh i pobede na mnogobrojnim turnirima, pošto još uvek nisu u takmičarskom pogonu.

ARHIVA: BROJ 233

ARHIVA: BROJ 232

ARHIVA: BROJ 231

ARHIVA: BROJ 230

ARHIVA: BROJ 229