Thu01172019

Azurirano11:18:07 AM GMT

REVIJALNI FUDBALSKI MEČ

  • PDF

Gračaničani u Starčevu
Odlična saradnja koju FK “Gračanica“ sa Kosova ima sa Udruženjem sportskih novinara i organizatorima turnira “U susret proleću“, krunisana je novim boravkom u Pančevu kadeta ovog kluba i učešćem na devetom po redu prolećnom turniru. Udruženje im je, u saradnji sa Fudbalskim klubom “Borac“ iz Starčeva, omogućilo da odigraju i jedan revijalni meč. Na stadionu u Starčevu, “Borac“ je ugostio klub iz Gračanice, a meč je završen pobedom gostiju rezultatom 2:1.

- Mi smo sa zadovoljstvom prihvatili poziv Udruženja sportskih novinara Pančeva da danas budemo domaćini kadetima iz Gračanice. Nadam se da će današnji meč rezultirati saradnjom koja će trajati i što će biti i u interesu starčevačkih i fudbalera iz Gračanice, rekao je Petar Andrejić, organizator utakmice.

- Puno nam znači ovaj meč, pošto volimo da igramo fudbal i uvek smo radi gosti ovde. Nije važno pobediti, važno je učestvovati. Pančevo je lep grad, pun znamenitosti i mislim sve najbolje o ovom gradu, a i Starčevo lepo izgleda. Domaćini su vrhunski, zadovoljni smo, ocenio je Milan Jović, kadet FK-a “Gračanica“.

ARHIVA: BROJ 232

ARHIVA: BROJ 231

ARHIVA: BROJ 230

ARHIVA: BROJ 229

ARHIVA: BROJ 228