Wed01162019

Azurirano11:18:07 AM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO AKTUELNO ::: DRUŠTVO ODRŽANA SKUPŠTINA DVD-a “STARČEVO“

ODRŽANA SKUPŠTINA DVD-a “STARČEVO“

  • PDF

Redovna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Starčevo“ održana je 26. maja u službenim prostorijama. U radnom ambijentu, u prisustvu isključivo članova ove organizacije, detaljno su prikazane informacije o obavljenim operativnim aktivnostima u prethodnom periodu i izneti planovi starčevačkih vatrogasaca za naredni period. Skup je upoznat sa finansijskim izveštajem i odlukama Nadzornog odbora. Ovom prilikom dodeljene su diplome o položenom ispitu za vatrogasnog oficira i podoficira koje su primili mladi vatrogasci Marko Ristić i Jovica Stoiljković.
U neformalnom delu, nakon radnog dela sednice, konstatovano je da starčevačko Društvo može biti zadovoljno odzivom novih članova, a dogovorena su i stalna druženja, sa ciljem edukacije i razmatranja nekih tekućih pitanja, i to svake nedelje od 10 do 12 časova.
Istaknuti član DVD-a “Starčevo“, Dejan Terzić, bio je posebna tema na ovom sastanku. Naime, ovaj vredni član Društva pokazao je svu plemenitost pruživši nesebičnu pomoć u gašenju požara na pomoćnim i stambenim objektima u jednom zaseoku blizu Trstenika. Terzić je 19. maja putovao na godišnji odmor u Vrnjačku Banju, ali videvši požar, zaustavio je svoj automobil u kome je putovao sa porodicom i pridružio se vatrogasnoj jedinici, gaseći vatru skoro dva časa. Ovaj čin pozdravili su domaćini, a dobar glas je brzo stigao u Starčevo. Ovim putem čestitamo našem sugradjaninu na herojskom gestu, čime je samo potvrdio visok ugled naših vatrogasaca u regionu.

ARHIVA: BROJ 232

ARHIVA: BROJ 231

ARHIVA: BROJ 230

ARHIVA: BROJ 229

ARHIVA: BROJ 228