Thu03282024

Azurirano06:40:21 PM GMT

Back INTERVJU LICE S NASLOVNICE Turniri u odbojci, stonom fudbalu i revija frizura

Turniri u odbojci, stonom fudbalu i revija frizura

  • PDF

U subotu 4. avgusta organizovan je turnir u odbojci na pesku za seniore. Na školskom terenu gde se turnir odigrao bilo je prijavljeno devet ekipa. U jakoj konkurenciji posle višečasovne borbe došao je trenutak da se proglase pobednici. Treće mesto pripalo je Davoru Miloševiću i Miljanu Aleksiću, drugo mesto osvojili su Nenad Gaćeša i Zoran Marković, a pobednici turnira bili su Aleksandar Gavrilov i Vladimir Knežević.

Na turniru u stonom fudbalu, održanom u subotu, 4. avgusta, u Kreativnom kulturnom klubu, nadmetalo se osam ekipa - šest domaćih i dve iz Pančeva. Nakon odigranih mečeva po liga-sistemu i plej-ofa u finalu su se sastale dve gostujuće ekipe. Tada je viđen vrhunski kvalitet, dostojan međunarodnog nivoa, a na kraju su “Birdrinkersi“ nadigrali Pegu i Miloša, dok je treće mesto zauzeo domaći par Joca i Jordan.

Revija frizura - takmičenje za najbolju frizuru jeste svojevrsno nadmetanje starčevačkih frizerskih salona. U kafiću “Volejbol“, predstavila su se tri salona sa ukupno sedam modela frizura. Najbolja ženska frizura delo je salona “Sonja“ a model za ovu frizuru bila je Jelena Sinđić koja je nosila punđu. Najbolju mušku frizuru “čiroki“ napravio je salon “Moravac“, a model je bio Nemanja Milanović. Pobednici su dobili pehare “Dana druženja“ a svi modeli nagraćeni su majicama letnjeg programa.