Wed11202019

Azurirano03:15:55 PM GMT

Back SPORT SPORT KOŠARKA

KOŠARKA

  • PDF

Seniori Košarkaškog kluba Borac odigrali su još jednu u nizu prijateljskih utakmica sa ekipom Rolling iz Pančeva. Od samog početka videlo se da su obe ekipe izuzetno fizički spremne tako da je od samog starta rezultat bio neizvestan, sve do kraja gde Starčevci uz par šuteva za tri poena uspevaju rezultatski da se odlepe i na kraju pobeđuje Borac sa 82:70.

Najmlađi članovi Borca odigrali su dve utakmice. Prvo su pioniri kući ugostili Mladost iz Omoljice, gde su ovog puta Omoljčani izašli kao pobednici, a mlađi pioniri deca 2001. godište odigrali su u Pančevu sa Tamišem, gde je rezultat bio u drugom planu ali se video talenat pojedinih igrača koji će možda jednog dana zaigrati u našim najboljim klubovima.

Ovim putem uprava Košarkaškog kluba se zahvaljuje Masnoj zajednici na odobrenju finansijskih sredstava za kupovinu dresova.

Z. Kokanović

KOŠARKA u Školi

U okviru manifestacije Igramo se, družimo, takmičimo, održano je takmičenje trećih i četvrtih razreda u košarci. Posle nadmetanja po grupama, trećemesto je osvojila ekipa 3/2. U finalu su se sastali učenici 4/1 i 4/2 odeljenja. Posle velike i neizvesne borbe prvo mesto je osvojila ekipa 4/1. Prvoplasiranoj ekipi je pripao prelazni pehar koji će krasiti njihovu učionicu do sledeće godine.

Božo Glišić

ARHIVA: BROJ 218

ARHIVA: BROJ 217

ARHIVA: BROJ 216

ARHIVA: BROJ 215

ARHIVA: BROJ 214