Fri11152019

Azurirano03:15:55 PM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO AKTUELNO ::: DRUŠTVO EKS-JU ROK FESTIVAL I OVE GODINE - Svira ”Crvena Jabuka”

EKS-JU ROK FESTIVAL I OVE GODINE - Svira ”Crvena Jabuka”

  • PDF

Starčevo će po četvrti put biti domaćin “Eks JU rok festivala“. Koncert će biti tradicionalno održan na Opštinskom stadionu . Ni ove godine neće izostati zvučna imena, pa će tako nastupiti zagrebački bend “Hladno pivo“, zatim grupa iz Bosne i Hercegovine “Crvena Jabuka“, i srpski bendovi “Pekinška Patka“ i “S.A.R.S“. Tim povodom, u četvrtak 19. aprila potpisan je i ugovor između Mesne zajednice Starčevo i koncertne agencije “Long plej“ iz Beograda.

- Očekujemo da će ovakav sastav zainteresovati mnoge u okruženju i regionu, ne samo građane Pančeva i Starčeva, već da ćemo imati posete iz Srbije i inostranstva, izjavio je organizator koncerta Petar Andrejić.

Ovaj koncert je nastao od ideje, koja je trebalo da bude drugačija od ostalih, odnosno izmeštena iz velikih centara,i organizovana u potpuno drugačijem ambijentu.

- Ovo što radi Starčevo ne radi niko u regionu. Stvarno mogu to da kažem jer mi kao “Long plej“ radimo celo područje bivše SFRJ, pa i Ameriku i Australiju, i ovo je stvarno izuzetak. Evo četvrtu godinu radimo sa Mesnom zajednicom u Starčevu i ovo što će se desiti ove godine je kruna svih dešavanja. Imamo program koji je zanimljiv, za sve generacije, i sa cenom ulaznica koja je pristupačna. Očekujemo rekordnu posetu - kazao je Zoran Vulević, iz “Long pleja“.

Pre starčevačkog “Eks JU rok festa“ biće organizovana Gitarijada neolita. Takmičarski dan je rezervisan za 2. jun, a rok za prijavu bendova ističe 15 maja. Pobednik starčevačke gitarijade sviraće i na “Eks JU rok festu“.

ARHIVA: BROJ 218

ARHIVA: BROJ 217

ARHIVA: BROJ 216

ARHIVA: BROJ 215

ARHIVA: BROJ 214