Fri04192024

Azurirano10:35:49 PM GMT

RADOVI U TOKU

  • PDF

Radovi na priključcima na kanalizaciju trenutno se izvode u Radničkom naselju. Pojačanje od još dve ekipe radnika koji ove nedelje dolaza u Šumice i Radničko naselje, znatno će ubrzati ovaj posao. Sredstva su obezbeđena od uplata građana.

Na Opštinskom stadionu izvode se radovi na lokalima, postavljanju ivičnjaka na parkingu i na rekonstrukciji svlačionica. Ovih dana biće završen i projekat za sanaciju samog travnatog terena, a radovi će uslediti nakon pribavljanja sredstava. Vrednost radova iznosi milion dinara a sredstva su obezbeđena iz budžeta Vlade Vojvodine.

Novi starčevački vrtić biće uskoro završen. Izvode se završni spoljni radovi kao i unutrašnji. Uskoro sledi i opremanje, za šta su sredstva u iznosu od pet miliona dinara obezbeđena iz gradskog budžeta.

Tokom marta meseca izvršeno je popravljanje nekoliko ulica. Najpre Partizanske, a potom je usledilo i krpljenje Ulice Veljka Vlahovića i utonuća na uglu ulica Vuka Karadžića i Prvomajske. Posao je vredan 830.000 dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta Mesne zajednice Starčevo.