Sat04202024

Azurirano12:56:41 PM GMT

Back SPORT SPORT KOŠARKA: Startovao prvi tim - mlađi pioniri četvrti

KOŠARKA: Startovao prvi tim - mlađi pioniri četvrti

  • PDF

Mlađim pionirima Borca posle gostovanja u Vršcu, ekipi Kids-Star usledilo je odigravanje 16. kola, a ujedno i poslednje utakmice u ligaškom delu gde su Starčevci trbali da ugoste ekipu BNS iz Novog Sela. Međutim, Novoseljani nisu došli zbog bolesti igrača te je ova utakmica regulisana službenim rezultatom 20:0 za Borac. Samim tim Borac je zauzeo četvrto mesto u Kvalitetnoj ligi, a ispred njega su: Kris-kros, Tamiš i Omoljica.

U narednom periodu najmlađim košarkašima predstoji da se spreme za narednu sezonu odigravanjem brojnih prijateljskih i turnir utakmica.

Dana 6. februara u Svečanoj sali Mesne zajednice, Uprava KK-a Borac je održala sastanak i ujedno okupljanje prvog tima za predstojeće takmičenje u Letnjoj regionalnoj ligi - Južni Banat, koja počinje 5. i 6. maja. Na sastanku je dogovoreno da ove kao i prošle godine glavni trener bude Nenad Bekić, koji će raspolagati sa dvadesetak igrača od kojih su sedamnaestorica iz Starčeva, a trojica iz Pančeva. Dogovoreno je da glavni cilj Borca bude zauzimanje prva dva mesta u grupi i odlazak u Plej-of, a zatim i da se obezbedi plasman u drugu srpsku ligu. Od sredine februara počelo je sa treninzima, na koje su se svi igrači odazvali. Početni deo priprema za ligu će se bazitrati na kondiciji, a zatim na tehničko - taktičkim elementima.