Wed12112019

Azurirano10:21:21 AM GMT

Back Home

Nedeljko Nedić, potpredsednik GO SPS Pančevo i predsednik MO SPS Starčevo:

  • PDF

- U prvom redu bih pohvalio Savet Mesne zajednice Starčevo, koji su sa svojim aktivnostima i zalaganjem, dosta toga uradili u proteklom periodu. Tu prvenstveno mislim na sprovedenim radovima oko dovršavanja kanalizacije i gasifikacije našeg mesta. Takođe je u potpunosti sređen i uređen plato ispred katoličke crkve, koji je jedan lep prostor za šetnju i odmor.

Što se tiče partijskog delovanja, naša mesna organizacija je dobro radila, što ne znači da ne može bolje, te je uglavnom podržavala aktivnosti, koje su sprovođene u našem mestu.

Takođe naglašavam da su u godini za nama, izvršeni izbori, kako u GO SPS Pančevo, tako i u MO SPS Starčevo. Izabran sam za potpredsednika GO SPS Pančevo, a za predsednika i sekretara GO SPS Pančevo Mirko i Armend Moti. Izabran sam i za predsednika Mesnog odbora SPS Starčevo, a za potpredsednika je izabran Dalibor Ivankov. Za sekretara je izabran Đoka Dimitrić a za blagajnika Radisav Ignjatović. Takođe smo odredili i naše kandidate za odbornike u Skypštini grada Panceva, a to su: Osman Krdžić, Dalibor Ivankov, Nebojša Lazić i Žarko Jovanović.

Napominjem da nam sve više prilaze mladi, te možemo reći da je u prošloj godini za nama primljeno oko 300 omladinaca, na nivou našeg grada, od kojih je većina sa visokom stručnom spremom, što govori da se omladina vraća na pravi put. Takođe je primetan i veći broj starijih građana koji pristupaju našoj partiji.

Pohvaljujem početak radova na izgradnji decijeg vrtića-obdaništa, koji je bio jedan od ključnih problema u mestu.

Na kraju da kažem da je konačno vraćena spomen ploča palim borcima i to nova, pošto je neko polomio staru, ali ne na starom mestu. Nadamo se da ćemo je vratiti tamo gde je i bila.

Na kraju bih poželeo puno uspeha u radu SPS-a, Savetu Mesne zajednice Starčevo, kao i svim žiteljima Starčeva.

Svima čestitam božićne i novogodišnje praznike i puno uspeha, sreće i zdravlja, te da vam se ostvare svi zacrtani planovi i želje.

ARHIVA: BROJ 214

ARHIVA: BROJ 213

ARHIVA: BROJ 212

ARHIVA: BROJ 211

ARHIVA: BROJ 210