TAKMIČENJE U SPREMANJU OVČIJEG GULAŠA

Gurmanluci su nastavljeni i narednog dana u nedelju 31. jula. Udruženje stočara “Crno jagnje“ organizovalo je takmičenje u spremanju ovčijeg gulaša na kome je učestvovalo desetak ekipa. Žiri je bio sastavljen od pravih profesionalaca iz Udruženja ugostitelja “Hotelijer“ Starčevo. Predsednik žirija bio je Željko Gligorin, dok su članovi bili Deže Kerekeš i Želimir Jovanović. Najbolje pripremljen gulaš za ovu godinu je bio gulaš koji je pripremio LJubomir Andžić sa svojim prijateljima. Željko Jovanović iz Obrenovca je predvodio ekipu koja je osvojila drugo mesto, dok su trećeplasirani bili kuvari pod “komandnom“ varjačom Jadrana Grozdića. Pored medalja, prvoplasirani je dobio pehar “Starčevačkih novina“ i majicu “Dana druženja“ a drugoplasirani makaze za šišanje ovaca, dar udruženja ovčara.