Thu04252019

Azurirano09:17:34 PM GMT

ZASEDAO SAVET MZ STARČEVO

  • PDF

Počinje letnji program Na sednici Saveta Mesne zajednice Starčevo održanoj 12. jula razmatrana su aktulna pitanja iz života našeg mesta. Najpre je Savet saslušao šta ima da kaže Stipan Petrović, a povodom njegovog zahteva da se parcela na kojoj se gradi vrtić konstatuje kao njegova. Savet je stava da prvo sud treba da utvrdi pravo stanje, a da pošto se u katastru parcela vodi kao školska, nema potrebe donositi odluke. Ukoliko se pokaže da parcela nije školska, Savet je stava da se Petrovićima isplati naknada po tržišnoj ceni ili da Savet posreduje pri zameni parcele.

Po zahtevu Konjičkog kluba “Starčevac“, doneta je odluka da se u narednom buDžetu predvidi iznos od 100.000 dinara za nabavku kosačice za održavanje hipodroma. Savet je doneo i odluke da se JKP-u “Starčevac“ naloži da na igralištu na kraju Zimske ulice, ka Nadeli, priobalje ogradi žicom kako nesavesni građani ne bi bacali smeće, kao i da se sanira igralište u Utrinskoj ulici.

Savet Mesne zajednice Starčevo prihvatio je izveštaj o održanom Eks JU Rok Festu, kao i program “Dana druženja“ koji će ove godine trajati 16 dana - od 27. jula do 13 avgusta. Letnji program će sprovoditi Mesna zajednica, Dom kulture, sportski klubovi i udruženja građana. Za ovu svrhu opredeljeno je oko 400.000 dinara.

ARHIVA: BROJ 209

ARHIVA: BROJ 208

ARHIVA: BROJ 207

ARHIVA: BROJ 206

ARHIVA: BROJ 205