Fri04192024

Azurirano07:32:40 PM GMT

Back SPORT

SPORT

RAGBI

  • PDF

Na Sportskom centru “Mladost“ u Pančevu održan je prvi međunarodni ragbi turnir za veterane koji je trajao od 29. aprila do 1. maja. Na turniru su učestvovali ragbi veterani Borca iz Starčeva koji su u zadnjem minutu utakmice protiv Dinama blokiravši overu eseja dobili utakmicu i zauzeli treće mesto na turniru.

Medenica evropski prvak

  • PDF
Odbojkaš Borca Radovan Medenica osvojio je sa kadetskom reprezentacijom Srbije zlatnu medalju na evropskom prvenstvu u Turskoj. Momak koji je rođen u Kosovskoj Mitrovici, trenutno živi u Beogradu, igra na poziciji srednjeg blokera, a u Borac je došao iz Partizana i za kratko vreme pokazao da može biti oslonac ekipe u narednim godinama.

FUDBAL - Tri pobede, dva poraza i jedna ”nerešena”

  • PDF

U poslednjih šest utakmica fudbaleri Borca zabeležili su tri pobede, dva poraza i jednom su igrali nerešeno. Niz od tri pobede prekinut je u lokalnom derbiju u Pančevu.

KOŠARKA Počela Letnja liga

  • PDF

Prvi tim Košarkaškog kluba Borac započeo je takmičenje u Letnjoj regionalnoj ligi. U prvom kolu Starčevci su gostovali u Kovinu, ekipi Radničkog 2, a na startu takmičenja zabeležen je poraz - 63:55 za Kovince.

Odbojkaši izborili opstanak

  • PDF

Odbojkaši Borca su i ove godine uspeli da naprave podvig i da u veoma teškoj finansiskoj situaciji sačuvaju status prvoligaša. Iako su čitav drugi deo sezone bili u zoni ispadanja naši momci su uspeli da u poslednjem kolu pobede ekipu Obilića u Beogradu i da zahvaljujući povoljnim rezultatima nekih drugih utakmica izbore opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Još članaka...

  1. Ženski fudbal