Sat03232019

Azurirano10:20:26 PM GMT

Back AKTUELNO :::: DRUŠTVO

AKTUELNO ::: DRUŠTVO

AKCIJA PROLEĆNOG UREĐENJA

  • PDF

April - mesec čistoće - Kao i do sada i ove godine je tokom aprila meseca, u okviru akcije “April - mesec čistoće“ iznošeno kabasto smeće dva puta na celoj teritoriji naseljenog mesta Starčevo.

ZAPOČELA VAŽNA EKOLOŠKA AKCIJA

  • PDF

Remedijacija starčevačke deponije - Naše lokalno starčevačko smetlište nalazi se već više od jedne decenije na izlazu iz naselja, kod puta ka Omoljici. U blizini se nalazi i reka Nadela.

STARČEVO POSETIO MINISTAR EKONOMIJE I REGIONALNOG RAZVOJA

  • PDF

AD ”Vojvodina” u ”Zelenom pulu” - Ministar ekonomije Nebojša Ćirić obišao je u sredu 22. marta A.D “Vojvodina“ iz Starčeva, i pančevačko preduzeće “Seme Tamiš“ kako bi utvrdio kakvo je stanje u ova dva poljoprivredna preduzeća.

Hoćemo li imati prodavnicu u centru?

  • PDF

Nekada je Starčevo imalo dve velike prodavnice prehrane u samom centru, i gvožđaru u objektima Doma kulture. Kako se urušavanjem velike kompanije “Trgoprodukt“, njena prodavnica pretvorila u kinesku a “Starčevka“ u diskoteku ukazala se potreba za velikom prehrambenom trgovinom u najprometnijem delu Starčeva.

Ko to pali kante?

  • PDF

Desetak plastičnih kanti za smeće, koje su uredno postavljene na mestima gde to treba, pre nekoliko dana preživele su pravi pogrom - sve su spaljene. Ovo nije prvi put da se piromani služe neshvatljivom zabavom - da pale kante za smeće.