Mon04222019

Azurirano10:20:26 PM GMT

Back SPORT

SPORT

ODBOJKA: Borac o(p)stao u Prvoj ligi Srbije

  • PDF

Odbojkaši starčevačkog Borca izborili su opstanak u Prvoj ligi Srbije, pošto su u poslednjem kolu na gostovanju u Beogradu pobedili ekipu Obilića rezultatom 3:0, i tako prvenstvo završili na osmom mestu sa 30 bodova.

Pioniri Borca sedmi u Vojvodini!

  • PDF

Mlađi pioniri KK-a Borac završili su takmičenje u Kvalitetnoj ligi Vojvodine osvojivši 4. mesto u A grupi a u konačnom plasmanu, od 12 ekipa koje su se takmičile, zauzeli su sedmo mesto.

Nikako do dobrih rezultata

  • PDF

Zahuktava se prvenstvo u Vojvodjanskoj ligi Istok, a fudbalerima Borca nikako da krene. U poslednjih nekoliko utakmica nisu uspeli da zabeleže ni jednu pobedu.

Razred 4/4 šampioni

  • PDF

U okviru manifestacije “Igramo se, družimo, takmičimo...“ odigrana je finalna utakmica u košarci između 4/3 (učiteljice Stavrov Slađe) i 4/4 (učiteljice Slađe Kostić).

KONJIČKI SPORT:Odličan start štale "Stamenković"

  • PDF

U nedelju 10. aprila zvanično je počela takmičarska sezona u konjičkom sportu. Na samom startu na jednom od najpoznatijih hipodroma u Srbiji beogradskoj “Carevoj ćupriji“ Goran Stamenković je u jakoj konkurenciji osvojio prvo mesto sa grlom Gruccione i tako obezbedio uspešan početak sezone, a štali “Stamenković“ obezbedio još jedan u nizu pehara koje je naš sugrađanin osvojio baveći se ovim sportom.