Sat04202024

Azurirano01:53:25 AM GMT

Back SPORT

SPORT

ŠAH

  • PDF

Šahisti naše Škole postigli su još jedan veliki uspeh. Osvojili su prvo mesto i pehar na Svetosavskom turniru za učenike i učenice osnovnih škola u ekipnoj konkurenciji u Gradu Pančevu.

Poraz posle trinaest pobeda

  • PDF

Posle zimske pauze mlađi pioniri KK-a Borac nastavili su takmičenje u okviru Regionalne lige. U Starčevu, 29. januara, odigrali su poslednju utakmicu protiv Kids stara iy Vršca, do tada drugoplasirane ekipe na tabeli.

ŽENSKI FUDBAL

  • PDF

U subotu 12. februara u Borči u balonu “Atletiko Madrid“ odigrana je prijateljska utakmica mlađih kategorija devojčica rođenih 1996. i mlađe, protiv FK Crvenke iz Crvenke.

BORILAČKI SPORTOVI

  • PDF

Sara Slavković je još jedan primer da u našem mestu rastu budući dobri sportisti. Ova dvanaestogodišnjakinja je tek na usponu karijere u xudou a već je osvajač preko 100 medalja što u zemlji i inostranstvu, a u trajnom vlasništvu poseduje pet pehara.

PRELAZNI ROK I PRIPREME ZA PROLEĆE

  • PDF

Prelazni rok koji je počeo 10. januara završen je 7. februara. Ekipu FK-a Borac napustilo je šest igrača i to: Dejan Milićev, Igor Bošković, Uroš Živković, Milan Radosavljević, Mihajlo Simanić i Miljan Radivojev.

ARHIVA: BROJ 204

ARHIVA: BROJ 203

ARHIVA: BROJ 202

ARHIVA: BROJ 201

ARHIVA: BROJ 200