Tue04162024

Azurirano01:53:25 AM GMT

Back SPORT FUDBAL PRELAZNI ROK I PRIPREME ZA PROLEĆE

PRELAZNI ROK I PRIPREME ZA PROLEĆE

  • PDF

Prelazni rok koji je počeo 10. januara završen je 7. februara. Ekipu FK-a Borac napustilo je šest igrača i to: Dejan Milićev, Igor Bošković, Uroš Živković, Milan Radosavljević, Mihajlo Simanić i Miljan Radivojev.

Ekipi FK-a Borac u zimskom prelaznom roku pristupilo je devet novih igrača i to: povratnici Igor Arsenijević, Borko Komnenović i Ivan Đokić, zatim Neđo Malinović, Žarko Jaćimović, Stevan Ivanković, Bojan Savanović, Miodrag Gašović i Nikola Labudić.

Prozivka igrača obavljena je 30. januara, kojoj se odazvalo 28 igrača na koje novi trener Goran Mrđa može da računa za prolećni deo prvenstva u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi Istok. Zbog loših vremenskih uslova prve dve nedelje svakodnevno se treniralo u “balonci“ FK-a Arena i u Hali sportova na Strelištu. Odziv igrača na treninzima bio je dosta dobar, a i zalaganje igrača na treninzima bilo je na zavidnom nivou.

Od 15. februara svakodnevno se trenira na terenima u Starčevu a tako će biti sve do starta prolećnog dela prvenstva. Počelo je i sa odigravanjem prijateljskih utakmica na kojima rezultat nije bio u prvom planu, a trener Goran Mrđa je na njima pružio priliku svim igračima da odigraju po jedno poluvreme. Do starta prolećnog dela prvenstva biće odigrane još dve-tri prijateljske utakmice a protivnici nisu još poznati.

Prolećni deo prvenstva u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi grupa Istok startuje 12. marta. Evo rasporeda prvih nekoliko kola:

12. mart, Ada: AFK Ada-Borac
20. mart, Starčevo: Borac-Proleter (Ban. Karlovac)
26. mart, Bačka Topola: Bačka Topola - Borac

ARHIVA: BROJ 204

ARHIVA: BROJ 203

ARHIVA: BROJ 202

ARHIVA: BROJ 201

ARHIVA: BROJ 200